Rezultate & Clasamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mani Gyenes
Mani Gyenes

Desfăşurată în condiţii meteo vitrege (zăpadă şi temperaturi scăzute), la Zărneşti, prima etapă din ediţia 2010 a Campionatului Naţional de endurocros a fost câştigată de Mani Gyenes (foto), care i-a depăşit pe George Cabăl şi Ionuţ Cojanu, piloţi din Campionatul Naţional de Motocros.

ENDUROCROS
Mani Gyenes n-a avut rival la Zărneşti

Alături de colegii săi de la Vectra Racing Braşov, Marcel Butuza, Alex Gârbacea şi  Romeo Duicu, sătmăreanul speră să poată participa la trei dintre cele şase etape ale sezonului 2010 din Campionatul Mondial de Rally-Raid. Prima din etapele înscrise în calendarul echipei pentru acest an este Raliul Tunisiei programat în perioada 1-7 mai.

CICLISM
Contador s-a impus în cursa Paris - Nisa

Ultima etapă din cursa Paris - Nisa, disputată ieri, pe celebra „Promenade des Anglais", nu a influenţat foarte mult clasamentul final. Spaniolul Alberto Contador (Astana) şi-a apărat poziţia de lider, obţinând victoria. „Sunt mulţumit de ceea ce am realizat. Am depăşit cu bine o zi foarte dificilă", declara ibericul, sâmbătă. Contador a avut un avans de unsprezece secunde în faţa lui Alejandro Valverde. Etapa de ieri a fost câştigată de Amael Moinard, care a fost mai rapid decât Thomas Voeckler.

RUGBY
Timişoara, în semifinalele Cupei Europei Centrale

Echipa de rugby RCM Timişoara s-a calificat duminică în semifinalele Cupei Europei Centrale, fază a competiţiei în care va evolua şi campioana României, CSM Ştiinţa Baia Mare. RCM Timişoara a evoluat ieri în Cehia, cu Dragon Brno, pe care a învins-o în meci contând pentru sferturile de finală ale CEE, cu scorul de 17-0 (10-0). Sâmbătă, tot în deplasare, CSM Ştiinţa Baia Mare s-a calificat în semifinalele CEE, după ce a învins formaţia austriacă Donau Viena, scor 66-12 (33-0), în sferturile de finală. Semifinalele vor avea loc la 24 şi 25 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite