Reghecampf a anunţat oficial despărţirea de Steaua. Ce se va întâmpla cu staff-ul şi jucătorii campioanei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai multe zile de negocieri cu Gigi Becali în privinţa rezilierii contractului cu Steaua, Reghecampf a anunţat, marţi seara, că nu mai este antrenorul campioanei României, ajungând la un acord cu formaţia saudită Al Hilal.

Finala Cupei României, pierdută în faţa Astrei, a fost ultimul meci în care Reghecampf a stat pe banca Stelei. Imediat după acea partidă, tehnicianul a primit o ofertă de nerefuzat din partea saudiţilor de la Al Hilal şi nu a mai stat pe gânduri. L-a contactat pe Gigi Becali şi, după mai multe runde de negocieri, cei doi s-au înţeles amiabil în privinţa rezilierii contractului. Antrenorul a dezvăluit că suma pe care trebuie să o plătească Stelei este de 500.000 de euro, fără a mai pune la socoteală primele şi restanţele financiare pe care le mai avea de încasat.

A refuzat Anglia ca să meargă la arabi: un colaborator al lui „Reghe“ a dezvăluit ce oferte a avut antrenorul

După ce a obţinut acordul patronului, Reghecampf şi-a anunţat oficial plecarea din Ghencea. "Nu mai sunt antrenorul Stelei. S-a terminat! Am făcut un contract, am semnat o reziliere. Sunt mai mulţi bani în joc. Şi eu, şi colaboratorii mei renunţăm la foarte multe prime pe care le aveam de primit, dar nu mai contează. Contează că am ajuns la o înţelegere şi acest lucru este cel mai important. Mi-am dat seama că am realizat foarte multe lucruri la Steaua şi trebuie făcut ceva pentru a realiza în continuare aceste obiective. Pentru jucători probabil că e foarte bine să se întâmple ceva, să vină alt antrenor. Am avut o ofertă foarte avantajoasă pentru mine şi familia mea", a precizat Reghe la Dolce Sport.

EXCLUSIV Ce prevede contractul lui Reghecampf cu Al-Hilal, cine va merge cu el la Riad şi ce i-au impus arabii

Pe lângă despărţirea de antrenor, de la Steaua vor pleca aproape toţi membrii staff-ului tehnic, în frunte cu preparatorul german Thomas Neubert. Însă, Reghe nu s-a gândit deocamdată să ia cu el în Arabia Saudită şi jucători roş-albaştri. "Voi lua la Al Hilal toţi oamenii din staff cu excepţia medicului. Am plecat pentru că nu-i puteam motiva pe jucători. Va trebui să văd ce echipă avem şi apoi voi decide dacă am nevoie de vreun jucător de la Steaua", a mai explicat fostul antrenor al campioanei.

Plecarea lui Reghecampf din Ghencea a fost confirmată inclusiv de site-ul oficial al clubului, care a mulţumit tehnicianului pentru cei doi ani petrecuţi pe banca tehnică a campioanei şi pentru performanţele obţinute.

Reghecampf: Sunt sigur că Steaua va rămâne printre cele mai importante echipe. Are jucători buni, care au fost antrenaţi bine. Vreau ca Steaua să aibă rezultate
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite