„Reghe“ a vorbit la superlativ despre un jucător adus în iarnă: „Va fi o bombă atomică“. Cine e puştiul minune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Steaua l-a transferat pe internaţionalul Claudiu Keşeru de la Bastia, însă tehnicianul roş-albaştrilor a fost profund impresionat de alt fotbalist pe care l-a urmărit la antrenamente.

Conferinţa organizată pentru prezentarea lui Claudiu Keşeru a scos la iveală şi alte lucruri importante legate de formaţia din Ghencea. În primul rând, Mihai Stoica a dezvăluit care e următorul post care va fi întărit, după care antrenorul Laurenţiu Reghecampf a vorbit despre un puşti minuni care l-a uimit la antrenamente.

Ce a spus?

„Am chemat şi câţiva jucători de la juniori. Printre ei, Alex Târnovan şi un jucător de la U-17. O să fie ca o bombă atomică şi sperăm să facă faţă şi la prima echipă“, a declarat „Reghe“, făcând referire la mijlocaşul Robert Vâlceanu.

Puştiul a fost remarcat, de curând, şi de Mihai Stoica. „Reţineţi acest nume! Are referinţe foarte bune din partea lui Fane Iovan şi Costel Gâlcă, ne punem mari speranţe în el. E un jucător pe care ne putem baza în viitorul apropiat“, a declarat Meme pentru gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite