Rednic distruge unul dintre cei mai buni jucători de la Dinamo: „După un pahar de vin trebuia să-l culeg de pe mese“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic
Mircea Rednic

Tehnicianul roş-albilor din sezonul trecut s-a aflat în conflict cu mijlocaşul care joacă foarte bine sub comanda lui Andone. Războiul lor continuă şi acum, dar de la distanţă, prin intermediul presei.

Vali Lazăr a fost, la un moment dat, îndepărtat de la Dinamo la cererea lui Mircea Rednic, fiind împrumutat la Concordia Chiajna.

Nici când a fost readus la echipă, fotbalistul de 27 de ani nu s-a simţit foarte bine sub comanda „Puriului“, însă situaţia s-a schimbat radical după ce Andone a fost instalat pe bancă în vară.

După 16 etape din actualul campionat, Lazăr e pe locul 4 în clasamentul marcatorilor cu 7 reuşite. „Secretul e nea Andone, care îmi dă încredere. Nu ştiu dacă aş mai fi rămas la Dinamo din vară dacă nu pleca Rednic. Ştie toată lumea cum e dânsul“, a spus Lazăr la Digi Sport.

„E inexistent pe faza de apărare“

Replica antrenorului a venit prompt la acelaşi post TV. „Lazăr, la mintea pe care o are, normal că vorbeşte prostii. Mi-era teamă să beau un pahar de vin cu jucătorii, să nu-l culeg pe Lazăr de pe mese. El are ceva calităţi ofensive, dar defensiv e inexistent. Din cauza lui suferă şi Filip, care nu mai e cel de anul trecut. Andone e prietenul meu, nu pot spune dacă lotul meu a fost mai bun decât lotul pe care îl are el acum. Totuşi, toată lumea îl numeşte pe Lazăr cel mai bun jucător din echipa actuală. La mine era rezervă . Dacă Andone crede că are lot mai bun, îşi taie craca singur, pentru că rezultatele sunt cu totul diferite faţă de cele de anul trecut“, a afirmat Rednic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite