Real Madrid a oferit 63 milioane de euro pentru Pato - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul spaniol de fotbal a făcut o ofertă în valoare de 63 milioane euro echipei italiene AC Milan pentru achiziţionarea tânărului atacant brazilian Alexandre Pato, a anunţat duminică ziarul "La Repubblica".

Conducerea clubului '"rossonero" a decis să refuze, însă, această sumă uriaşă, considerând că Pato este un jucător esenţial pentru atingerea obiectivelor stabilite pentru acest sezon: câştigarea campionatului şi un parcurs cât mai bun în Liga Campionilor.

Cotidianul italian adaugă că responsabilii lui Real Madrid îl doresc pe Pato de mai multe luni şi, deşi acum s-au lovit de refuzul milanezilor, sunt decişi să revină cu o nouă ofertă în luna iunie. În vara anului trecut, noul preşedinte al lui Real, Florentino Perez, a reuşit să-l convingă pe premierul italian Silvio Berlusconi, patronul lui AC Milan, să-l cedeze pe brazilianul Kaka la gruparea din capitala Spaniei, în schimbul sumei de 67 milioane euro.

Madrilenii au plătit, în total, înaintea acestui sezon, peste 250 milioane euro pentru achiziţionarea de noi jucători, cel mai scump transfer fiind cel al portughezului Cristiano Ronaldo, adus de la campioana Angliei, Manchester United, în schimbul sumei de 94 milioane euro. Vezi aici ce putea face Pato cu mingea la doar 16 ani!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite