Reacţia lui Victor Hănescu după ce a pierdut un meci pe care l-a avut la îndemână în Cupa Davis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hănescu se află pe locul 71 ATP
Hănescu se află pe locul 71 ATP

Victor Hănescu nu a părut foarte afectat după ce a pierdut partida cu ucraineanul Marchenko în Cupa Davis, punând eşecul pe seama lipsei de noroc. În ciuda scorului general după prima zi de concurs, românul încă mai crede în calificare.

România e condusă cu 2-0 de Ucraina în primul tur al Cupei Davis, iar şansele de calificare în turul al doilea sunt foarte mici. De Victor Hănescu s-au legat speranţele românilor în al doilea meci de vineri, însă tenismenul român a înşelat toate aceste aşteptări, pierzând inexplicabil un meci pe care l-a avut sub control în primele două seturi. 

Hănescu a încercat să ofere câteva explicaţii pentru acest eşec şi, în ciuda scorului general după prima zi de concurs, românul încă mai speră la calificare.

"Nu-mi amintesc când am mai condus cu 2-0 la seturi şi am pierdut meciul, dar, oricum, nu e prima dată când se întâmplă asta. Ăsta e tenisul, orice e posibil, mai ales în Cupa Davis. Marchenko a fost mai bun, a meritat victoria. Cred că a jucat el mai bine. În primele două seturi, game-urile au fost strânse. După primele două seturi mi-am pierdut concentrarea, iar el a jucat din ce în ce mai bine. Nu ştiu dacă a fost presiune sau neşansă sau poate au fost amândouă. 

Când am intrat pe teren, am simţit o atmosfera e puţin ciudată, mingea, temperatura, nu-mi dau seama exact. Am fost aproape de a reuşi să câştig meciul, am avut chiar trei mingi de meci. Cheia acestei partida a fost setul al patrulea. Încă mai credem în calificare, trebuie să câştigăm următoarele trei meciuri. Primul dintre ele va fi cel mai greu (n.r. sâmbătă e programat meciul de dublu)", a spus Hănescu la conferinţa de presă.

Andrei Pavel, căpitan nejucător România: Încă nu ştim cine va juca la dublu, vom decide în ziua meciului.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite