Răzvan Lucescu a primit o „lecţie” de la Ladislau Bölöni în Qatar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Duelul antrenorilor români din Qatar, Al-Khor – El Jaish, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0. Boloni a învins, deşi era cotat cu şansa a doua.

După şapte victorii consecutive în toate competiţiile, Răzvan Lucescu a primit o „piedică” neaşteptată, atunci când îi era lumea mai dragă.

Plasată pe podiumul campionatului din Qatar, pe poziţia a treia, El Jaish a fost învinsă cu 2-0 pe terenul celor de la Al-Khor, echipă antrenată de un alt român, Ladislau Bölöni.

Acesta din urmă şi-a luat astfel revanşa pentru înfrângerea suferită în faţa lui Lucescu Jr. la finalul anului trecut, în tur, atunci când El Jaish s-a impus cu 3-2. Meciul de ieri a fost dominat de oaspeţi, însă jucătorii lui Bölöni s-au apărat perfect şi au dat lovitura pe contraatac prin două reuşite semnate de doi brazilieni, Madson şi Mineiro.

În urma acestui rezultat, El Jaish a rămas pe locul trei, la mare distanţă de liderul Al-Sadd, în timp ce Al-Khor a urcat până pe şase, la cinci puncte distanţă de primul loc retrogradabil. În confruntarea directă dintre cei doi tehnicieni români, doar Răzvan Lucescu a stat pe bancă, în timp ce Bölöni a privit partida din tribune, fiind suspendat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite