Ratările îi provoacă insomnii lui Dănciulescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După şansele irosite în partida cu Sportul, atacantul nu a putut să adoarmă, fiind chinuit de remuşcări, iar colegii spun că a devenit din nou tăcut la antrenamente şi în vestiar. Danciu traversează o perioadă nefastă în carieră: nu a mai înscris de patru luni. Nu a reuşit nici în amicalele din turneul din Antalya, iar în Regie s-a întrecut în ratări.

Andone a mizat pe experienţă şi tinereţe în atac: a alcătuit cuplul Dănciulescu - Ganea. „Câinii" au învins, dar „vârful" de 34 de ani nu a punctat, din contră, a fost autorul unor ratări uriaşe. La finalul partidei, Ando s-a arătat nemulţumit: „Mai avem de lucrat la faza de atac. În toamnă nu mergea apărarea, dar mergea atacul". Totuşi, adevărata problemă începea. După duşuri, atacantul a declarat că "aş vrea ca eu să ratez, dar să câştige echipa". În realitate, Danciu se consuma interior. În drumul spre „Ştefan cel Mare" nu a fost prea vorbăreţ, era abătut din cauza prestaţiei sale, iar seara nu a închis ochii.

Nu-şi putea explica cum, la experienţa lui, nu a putut da gol. După ce nu a pus geană pe geană, a venit la antrenament, dar cu aceeaşi atitudine: vorbe puţine, la fel ca şi-n vestiar. Pare că nu-şi revine, dar „Fălcosul" nu intenţionează să-l marginalizeze. O să joace şi-n etapa următoare dacă se va disputa meciul cu Pandurii, singurul risc fiind să nu prindă un post de titular.

Danciu, pe lângă faptul că nu şi-a ajutat echipa, e supărat pentru că are şi un alt ţel: vrea să ajungă în topul marcatorilor all-time din Liga I. În prezent e pe locul patru, cu 189 de goluri, la doar unul distanţă de Marin Radu, cu 190, şi-l poate depăşi şi pe Cămătaru (198). Dudu Georgescu conduce detaşat având 252 de goluri.

Şi-a luat numărul norocos de la Hercules

Pentru a-şi schimba norocul faţă de turul campionatului când a evoluat sporadic şi a înscris foarte puţin, Ionel Dănciulescu a trecut la alt număr pe tricoul de joc. Dacă în prima parte a sezonului Danciu a evoluat cu 15, atacantul de 34 de ani a apărut în meciul cu Sportul cu numărul 25. „Corbul" a purtat acest tricou şi la Hercules, unde a marcat 10 goluri în 25 de partide de Segunda Division. 

Petre: „Am postul asigurat la Dinamo"

Mijlocaşul Victoriei Brăneşti a confirmat ieri că la vară la reveni la roş-albi, unde va ocupa o funcţie administrativă. „Am postul asigurat de mulţi ani, de fapt, de când am plecat. La vară mă las de fotbal şi vin la Dinamo", a precizat Petre, care va fi scouterul „câinilor" pe zona Bulgaria, Serbia şi Macedonia.

“Trebuie să înţelegem că a ajuns şi Dănciulescu la o vârstă. Cu siguranţă o să muncească mai mult şi va reuşi să şi înscrie."
Ioan Andone antrenor Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite