Rapid - Steaua se apropie. Ultimele ştiri despre derbiul etapei cu numărul XXVI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Rusescu s-a accidentat în meciul cu CSMS Iaşi FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
Raul Rusescu s-a accidentat în meciul cu CSMS Iaşi FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Rapid - Steaua / Cu cinci zile înainte de meciul etapei viitoare din Liga I, suporterii echipei vişinii au achiziţionat deja aproape jumătate din biletele puse în vânzare la casele din Giuleşti.

Susţinătorii giuleştenilor au fost precauţi în achiziţionarea biletelor de acces la meciul cu Steaua şi au cumpărat aproape jumătate din total încă din prima zi. 2.000 de tichete au fost direcţionate către galeria echipei, alte 400 vor ajunge către Steaua, iar 2.000 au fost achiziţionate de doritori în cursul zilei de luni, din totalul de 10.000. Tichetele ar putea fi vândute până la ora meciului, dar oficialii rapidişti preconizează să fie epuizate până vineri. 

Laurenţiu Reghecampf a avut emoţii la ultimul meci din campionat, câştigat de Steaua în faţa CSMS Iaşi (3-1), când a încheiat meciul cu Raul Rusescu şi Paul Pârvulescu accidentaţi. Golgheterul roş-albaştrilor, dar şi al Ligii I ar putea evolua în meciul cu Rapid cu şapte copci la cap după un contact cu coechipierul Alexandru Chipciu, iar Pârvulescu are nevoie de o perioadă de odihnă, după ce s-a ales cu o contuzie puternică. Derbiul Rapid - Steaua se va disputa duminică, începând cu ora 20.30.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite