Rapid renaşte: a promovat din liga a doua, a luat licenţa la TAS, iar acum s-a reunit. Ce jucători au fost la antrenament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 24 de ore după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne le-a dat giuleştenilor dreptul de a evolua în primul eşalon, bucureştenii au şi început pregătirile pentru noul sezon.

După un sezon petrecut în liga secundă, Rapid va juca, din nou, în Liga I, iar antrenorul Viorel Moldovan şi-a adunat elevii pentru ca echipa să demareze pregătirile, fără a mai pierde timpul. 

20 de fotbalişti au fost prezenţi la primul antrenament, iar noutatea a reprezentat-o revenirea lui Mircea Bornescu, care a îmbrăcat şi în trecut tricoul Rapidului. 

În schimb, vedetele Daniel Pancu şi Daniel Niculae, care au jucat pentru giuleşteni în liga secundă au lipsit de la reunire. Totuşi, Pancu are şanse mari de a continua la Rapid şi în stagiunea 2014-2015. Dacă bucureştenii n-ar fi obţinut licenţa la TAS, atunci Pancu avea de gând să se retragă din activitate la 36 de ani.

Iată lotul prezent la primul antrenament:

Bornescu, Drăghia, Gordin, Mişa, N. Vasile, Păun, Al. Coman, Lung, Tînc, Selagea, Ciolacu, Doman, E. Dică, Stoica, Negru, Martin, Săndulescu. A. Constantin, Cr. Burcea, Gore

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite