Raluca Olaru s-a calificat în semifinalele turneului futures de la Pomezia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raluca Olaru o va întâlni pe letona Jelena Ostapenko în semifinalele turneului ITF de la Pomezia (Italia), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari.

Olaru, cap de serie nr. 3, a învins-o în primul tur pe italianca Valeria Prosperi, cu 6-4, 6-1, iar în optimi a beneficiat de neprezentarea altei italience, Francesca Fusinato. În sferturile de finală, Raluca s-a impus cu 6-1, 6-2 în faţa jucătoarei germane Anne Schaefer (N. 6), anunță Agerpres. Participantă la același turneu, Laura Ioana Andrei (N. 7) a fost învinsă în primul tur de Carolina Pillot (Italia), cu 6-3, 6-3.

În turneul similar de la Antalya-Belconti (Turcia), junioara Elena Teodora Cadar s-a calificat în sferturi de finală al simplu, unde o va înfrunta pe chinezoaica Lu Jia-Jing (N. 3). După victorii în calificări cu americancele Lauren Megale (6-4, 6-4) şi Rosalia Alda (7-6, 6-1), Cadar a dispus în primul tur de britanica Lucy Brown, cu 6-2, 2-6, 6-1, iar în optimi a învins-o pe chinezoaica Zhang Nan-Nan, cu 6-1, 6-4.

Ana Bogdan s-a oprit în optimi, după 7-6 (7), 6-2 cu poloneza Natalia Kolat, fiind eliminată de chinezoaica Liu Chang, cu 6-2, 6-7 (5), 6-2.

La dublu, Cadar şi britanica Manisha Foster s-au calificat în sferturile de finală, după 6-4, 6-4 cu polonezele Veronika Domagala/Natalia Kolat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite