Radu Ştefan e desfiinţat de fanii lui Lazio: "De când şi-a luat pălărie de rapper, a început declinul!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radu Ştefan joacă la Lazio şi face parte şi din lotul echipei naţionale
Radu Ştefan joacă la Lazio şi face parte şi din lotul echipei naţionale

Ştefan Radu a început furtunos sezon la Lazio, dar l-a încheiat foarte prost, înconjurat de contestaţiile propriilor colegi şi ale fanilor. Mitul unuia dintre puţinii românni care încă mai ţin capul sus într-un campionat tare e pe cale să se ducă spulbere.

Văzut ca un tip serios şi foarte ambiţios, fostul fundaaş dinamovist este acuzat că de la un timp de vreme şi-a luat figuri şi nu mai joacă nimic, devenind exact opusul omului descris de antrenorul Reja ca fiind sensibil şi cuminte.

"N-am înţeles ce-i cu el. Reja zisese: e un băieţaş sensibil. Ni-l imaginam oftând şi insistînd cu penelul la ultima tuşă de culoare, în timp ce în depărtare se zărea apusul de soare. A fost leu jumătate de an. Apoi, şi-a cumpărat o pălărie de rapper, plimbată prin zona mixtă şi de la care a început declinul. Cu un detaliu frapant: filmuleţul din avion în care toţi colegii îl insultă şi numai Biava îl susţine: «Cei ce evoluează cu Radu se rup toţi»" este caracterizarea făcută fundaşului lazial de site-ul lalaziosiamonoi.it.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite