Rădoi, mai scump decât Chivu. Fostul stelist câştigă şase milioane de euro anual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mirel Rădoi este cel mai bine plătit fotbalist român al momentului, cu un venit de şase milioane de euro anual. Fostul stelist îl depăşeşte chiar şi pe Cristian Chivu, care are un salariu de 5,5 milioane de euro.

Mirel Rădoi are cel mai consistent venit dintre fotbaliştii români, salariul acestuia ridicându-se la şase milioane de euro anual, conform SptFM. Dezvăluirea aparţine lui Abdul Rahman bin Mussad, conducătorul clubului Al-Hilal, fosta echipă la care a activat românul. „Este greu să concurezi cu cluburi mai bogate. Rădoi câştigă la Al-Ain de trei ori mai mult decât avea la noi“, a fost comentariul şeicului. 

Astfel, fostul stelist îl surclasează pe Cristi Chivu, al cărui venit este de 5,5 milioane de euro, cu jumătate de milion mai puţin decât Rădoi. 

În anul 2010 au existat speculaţii conform cărora şeicul bin Mussad ar fi fost interesat de cumpărarea clubului din Ghencea. Conform GSP, multimiliardarul ar fi oferit 20 de milioane de euro, ofertă refuzată de finanţatorul Stelei. Zvonurile au apărut la câteva luni de la transferul lui Mirel Rădoi la Al Hilal, realizat contra sumei record de şase milioane de euro. Potrivit aceleiaşi surse, interesul şeicului s-ar fi datorat lui Cosmin Olăroiu, pe atunci tehnician al echipei Al Hilal.

În vârstă de 31 de ani, Mirel Rădoi este evaluat la două milioane de euro de către Transfermarkt. Echipa acestuia, Al Ain, este lider în prima ligă a Emiratelor Arabe Unite, la trei puncte distanţă de următoarea clasată. Fostul stelist a strâns în cele două sezoane 27 de apariţii pentru echipa sa şi nu a reuşit să marcheze până acum. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite