Radamel Falcao reacţionează după ce o televiziune din Columbia l-a acuzat că şi-a falsificat vârsta: „E ridicol!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Radamel Falcao, care s-a transferat recent la AS Monaco, dezminte acuzaţiile lansate de presa din Columbia în privinţa vârstei sale, susţinând că totul este un scenariu care are ca scop discreditarea propriei imagini.

Radamel Falcao se află în aceste zile în plin scandal mediatic. Recent, un post columbian de televiziune a citat un director al unei grădiniţe din Columbia, care a susţinut că atacantul ar fi mai bătrân cu doi ani decât vârsta declarată în acte, adică, în loc de 27 de ani, Falcao ar avea 29 de ani. Imediat, această informaţie a fost preluată de toată presa din lume şi l-a pus pe jucător într-o lumină total nefavorabilă.

Pentru a se apăra, Falcao a postat pe contul personal de Twitter un mesaj prin care dezminte toate aceste acuzaţii: „Sunt surprins de aceste informaţii care au apărut în media pe seama vârstei mele. Sunt total ridicule. Dezmint aceste zvonuri cu vehemenţă şi vreau să pun capăt acestei instorii o dată pentru totdeauna.”

Potrivit unui reportaj difuzat de canalul columbian „Noticias Uno”, Falcao nu ar fi născut în 1986, ci în 1984 şi deci ar avea 29 de ani, şi nu 27.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite