Prima fotografie cu Maradona după operaţia pe creier! Ce spune doctorul personal despre starea sa de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist Diego Maradona, operat cu succes pe creier, la 3 noiembrie, pentru îndepărtarea unui hematom subdural, descoperit în urma unei investigaţii CT. a părăsit spitalul miercuri.

Conform presei din Argentina, câştigătorul Cupei Mondiale 1986 a plecat cu o ambulanţă privată  de la clinica din Olivos, în faţa căreia erau adunaţi foarte mulţi fani şi reprezentanţi ai presei. Vedeta a fost transportată la o reşedinţă din districtul Nordelta din apropiere de Buenos Aires, aproape de locul în care locuiesc fiicele lui şi unde îşi va continua recuperarea.

Înainte de externare, medicul personal al fostului fotbalist, Leopoldo Luque, a făcut publică o fotografie în care îl ţine de mână pe Maradona, aflat pe patul de spital. În poză se vede că locul în care Maradona a fost operat este acoperit cu un bandaj, iar mesajul care a însoţit fotografia. a fost unul optimist: "A trecut peste marea încercare. Diego continuă să se recupereze".

Veştile bune privind recuperarea rapidă a fostului fotbalist au început să apară la scurt timp după intervenţia chirurgicală. La doar cinci zile după operaţie, Maradona a văzut pe tabletă  meciul echipei pe care o antrenează, Gimnasia, şi ar fi înjurat în spital la golul prin care echipa sa a fost egalată! „Este foarte lucid şi liniştit. I-am dat voie să urmărească pe tabletă meciul Gimnasiei, pe care l-a trăit destul de intens”, a explicat Luque.

Antrenorul echipei argentiniene Gimnasia a împlinit, la 31 octombrie, 60 de ani.

maradona
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite