Prețul biletelor la finala Champions League a luat-o razna. Au ajuns să coste pe piața neagră cât o garsonieră

0
Publicat:

Finala UEFA Champions League dintre Borussia Dortmund și Real Madrid este programată astăzi, pe Wembley, la Londra. Chiar dacă pe arena britanică vor fi 86.600 de superteri, cererea de bilete este impresionantă. Fanii caută disperați o modalitate de a vedea pe viu încleștarea de diseară, astfel că sunt dispuși să scoată din buzunar o avere.

Finala Ligii Campionilor stârnește interes enorm printre fani. Foto EPA EFE
Finala Ligii Campionilor stârnește interes enorm printre fani. Foto EPA EFE

Prețul biletelor de pe piața neagră pentru ultimul meci din Liga Campionilor a crescut de câteva ori într-o singură noapte. Trimisul DigiSport la marea partidă a relatat că zilele trecute a întâlnit pe stradă suporteri gata să dea pe loc 3.000 de euro pentru un tichet în orice zonă a stadionului. Iar pe site-urile din Anglia unde se vând bilete la negru, cel mai ieftin era 5.000 de euro, iar cel mai scump ajungea la 7.000 de euro.

32.250 de euro, cel mai scump bilet

În ziua finalei, prețurile biletelor au luat-o razna: variază de la 9.000 de euro pentru un tichet obișnuit până la 32.250 de euro pentru un loc în zona VIP. Asta în condițiile în care valoarea inițială a biletelor soase la vânzare de UEFA era cuprinsă între 70 de euro și 717 euro.

Real Madrid și Borussia Dortmund au primit câte 25.000 de bilete din totalul de 60.000 scoase la vânzare de UEFA, întrucât 10.000 de tichete sunt rezervate publicului neutru, adică susținători ai celor două echipe care locuiesc în Anglia. Restul de 26.600 de bilete au fost alocate membrilor asociaților UEFA, partenerilor comerciali și televiziunilor care se ocupă de difuzarea marelui meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite