Premierul Victor Ponta a studiat Dosarul Transferurilor. Verdict: „Lui Gică Popescu aş fi în stare să-i iert orice!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta vrea să fie aproape de sport
Victor Ponta vrea să fie aproape de sport

Victor Ponta este un personaj destul de activ în domeniul sportului, deşi funcţia de prim ministru îi ocupă destul timp cu alte lucruri.

Ponta a fost invitatul special al Dolce Sport, în emisiunea La Dolce Liga, aceasta fiind prima sa apariţie la un post de sport de la instalarea în fruntea Guvernului..

"M-am bucurat de medaliile de la JO, dar sunt conştient că dacă nu investim va fi greu, noi trăim acum din investiţiile făcute înainte de ‘89, iar la Rio probabil vor fi şi mai puţine medalii.Sportul este extrem de important. Am dublat premiile pentru olimpiadă, am plătit premiile din 2008, că eram de râsul lumii. Ne-am chinuit să găsim o soluţie pentru fetele de la Oltchim, să nu fie şi echipa de handbal afectată de problemele de acolo.Vreau mai mult sport în şcoală, dar e greu, orice sistem se apără, vreau 4-5 ore de sport pe săptămână", a spus Ponta. 

E mare fan al baschetului

Tot el a continuat: "O să vi se pară ciudat, dar am fost mai fericit când am câştigat un meci de baschet decât atunci când am ajuns prim ministru. Mă uit şi la meciurile de campionat, nu numai la All Star Game. Michael Jordan, la 50 de ani, ar putea fi titular la orice echipă din Europa. Am pronosticat că la All Star Game bate vestul, am fost fericit şi că a ieşit MVP Chris Paul, unul dintre favoriţii mei"

"Ajax nu e de neînvins"

Ponta  a vorbit şi despre meciul Stelei, contra lui Ajax, meci pe care l-a văzut de pe stadion:"La Amsterdam,  Steaua a avut nişte ocazii, pe de altă parte a luat nişte goluri...M-am dus în tribuna normală, nu am vrut să merg la oficială. E clar că se poate reveni în retur, nu mi s-a părut Ajax o echipă extraordinară, de neînvins. Doar foarte disciplinată. Dacă vin foarte mulţi oameni la meci şi cu puţin noroc se poate califica", a declarat premierul României,care a încheiat referindu-se  la Dosarul Transferurilor. "Sigur că m-am uitat la Dosarul Transferurilor. Nu pot să comentez, dar când văd un jucător ca Gică Popescu, pe care l-am admirat în tricoul Barcelonei ridicând Cupa Cupelor, aş fi în stare să-i iert orice. Mă doare sufletul să-l văd la proces. Sunt oameni cu care o să mă mândresc orice s-ar întâmpla, sunt mândru că sunt din aceeaşi ţară cu Hagi şi cu Gică Popescu", a declarat Victor Ponta la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite