Piţurcă e convins: „Naţionala a regresat după plecarea mea. Am fost mult mai independent decât Daum“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul selecţioner Victor Piţurcă crede că echipa naţională a intrat pe o pantă descendentă după plecarea lui, consemnată în 2014.

"Eu am antrenat echipa naţională şi am obţinut rezultate bune contra unor echipe mari de tot. Din păcate, însă, rezultatele noastre de atunci nu au fost băgate în seamă şi eram puşi la zid. Eu nu l-am criticat niciodat pe Daum, din contră, eu îl susţin şi acum. Ştiu ce înseamnă să fii antrenor. Din punct de vedere psihic, stă destul de rău, iar la conferinţe spune cu totul altceva, nu vorbeşte despre meciuri. El laudă ce a făcut preşedintele Federaţiei.

Eu sunt mult mai independent şi am fost mult mai independent decât este Daum. Cred că ar trebui să rămână Daum, oricine ar veni e foarte greu să obţină calificarea. Cel mai bine ar fi să lăsăm lucrurile aşa cum sunt şi poate echipa naţională îşi va reveni în următoarele meciuri.

Eu cred că echipa naţională a regresat după plecarea mea. Eu formasem acest lot cu câţiva ani înainte, am jucat barajul pentru Campionatul Mondial, începutul preliminariilor pentru Euro 2016 a fost excelent"

Deşi a lucrat cu actuala conducere a Federaţiei, în perioada martie-octombrie 2014, Victor Piţurcă n-ar accepta o nouă colaborare cu Răzvan Burleanu: "Exclud orice posibilitate de a reveni la echipa naţională cu actuala conducere a Federaţiei. În fotbalul românesc au venit conducători care nu au de a face cu fotbalul românesc. Nu ştiu dacă actualul preşedinte a fost pus politic, dar nu avea ce căuta. Nici dacă se desfiinţează toate cluburile, iar echipa naţională va rămâne singura echipă din fotbalul mondial, eu tot n-aş veni selecţioner", a declarat Piţi la Dolcesport

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite