Petra Kvitova, pusă pe şotii. Ce banc cu blonde a spus jucătoarea din Cehia pentru WTA Insider

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proaspăta câştigătoate a turneului de tenis de la Stuttgart, Petra Kvitova a acordat, după terminarea competiţiei, un interviu pentru WTA Insider.

Petra a vorbit cu jurnalista Courtney Nguyen despre începutul foarte bun de sezon, despre cum vede jocul său pe zgură, dar şi despre cum se va descurca cu maşina câştigată în urma triumfului de la Stuttgart, un autoturism Porche.

"Am câştigat al doilea titlu şi am jucat şi finala de la Australian Open. E surprinzător pentru mine tot ce se întâmplă uneori în viaţa mea. E minunat să câştig primul titlu la Stuttgart. Sunt atât de fericită! Să joc pe zgură e ceva atât de diferit pentru mine, comparativ cu hard-ul sau cu iarba, acolo unde ştiu că joc bine.  Încerc să fac progrese pe toate suprafeţele şi cred că asta se vede.", a spus Petra.

La întrebarea "Cum eşti ca şofer?", sportiva din Cehia a dat un răspuns mai elaborat şi nu a evitat să se autoironizeze. "Sunt un şofer foarte bun. Chiar îmi place mult să conduc maşina. Fac asta de când aveam 18 ani, pentru că am fost nevoită să mă plimb prin toată Cehia. Deci, cred că am învăţat să conduc. Nu sunt nebună la volan. Uneori, îmi place să merg mai tare, dar nu foarte repede. Nu ating niciodată viteze de 200 de kilometri pe oră, deci încă sunt normală. Sunt blondă şi ştii cum sunt blondele la volan. Dar sunt ok. Nu trebuie să vă faceţi griji dacă mă vedeţi la volan. Pot să am răbdare dacă situaţia o cere", a răspuns, amuzată, aceasta.

Kvitova, campioană şi la Sydney în luna ianuarie, a devenit singura jucătoare din circuitul profesionist cu două titluri cucerite în acest an şi a trecut, începând din această săptămână, pe poziţia a doua a clasamentului WTA. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite