Patronul echipei Olympique Marseille a fost atacat în propria casă şi jefuit: „Voiau să ştie unde este comoara”

0
0
Bernard Tapie foto: Epa Efe
Bernard Tapie foto: Epa Efe

Incidentul s-a petrecut noaptea trecută, în apropiere de Paris. Soţia omului de afaceri a ajuns la spital cu leziuni faciale.

Bernard Tapie, patronul echipei de fotbal Olympique Marseille a fost atacat şi jefuit noaptea trecută, transmite BBC, citat de Digi 24.

Bernard Tapie (78 de ani) şi soţia lui, Dominique (70 de ani), se aflau în casa lor de lângă Paris. Patru persoane au pătruns în locuinţă, în timp ce ei dormeau, i-au legat cu cabluri şi i-au agresat fizic.

Hoţii cereau „să ştie unde este comoara”, a declarat pentru AFP primarul din Combs-La-Ville, Guy Geoffroy. „Dar, desigur, nu exista nici o comoară, iar faptul că nu au găsit-o i-a făcut să fie şi mai violenţi”, a adăugat el.

Negăsind nicio „comoară”, infractorii au plecat cu două ceasuri, dintre care unul era un Rolex, cercei, brăţări şi un inel.

Dominique Tapie a reuşit să se elibereze şi să alerteze poliţia de la un vecin. Ea a suferit leziuni faciale după ce a fost lovită de mai multe ori şi a fost dusă la spital. Omul de afaceri a fost lovit în cap cu o bâtă, dar a refuzat să meargă la spital.

Bernard Tapie este on om de afaceri controversat. Este fostul proprierar al brandului Adidas şi patronul echipei de fotbal Olympique Marseille. În anii 1990 a fost ministru pentru o scurtă perioadă, arată sursa citată.

Dar a petrecut şi 5 luni în închisoare în urma unor anchete de corupţie şi fraudă fiscală.

Citeşte şi:

Sabău, necruţător cu fotbalul românesc: „Nouă ne lipsesc jucătorii! Şi avem mulţi antrenori slabi!“ EXCLUSIV

Victor Piţurcă, dezvăluiri de pe vremea când antrena naţionala: Care e cel mai mare regret al carierei sale

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite