Partizan-Steaua. Mesajul lui Papp, după ce a ruinat Steaua: „Aceste persoane nu merită nimic pentru că oferă doar ură!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Papp
Paul Papp

Paul Papp este ţapul ispăşitor după eliminarea Stelei din preliminariile Ligii Campionilor şi un val de critici s-a abătut asupra internaţionalului român care a comis-o la toate golurile în meciul Partizan-Steaua.

Târziu în noapte, după meciul Partizan-Steaua, Paul Papp a postat un mesaj pe contul său de Facebook, la adresa contestatarilor săi: 

"Aceste două fiinţe cu siguranţă mă vor ajuta să merg mai departe! A fost o seară neagră pentru mine, într-adevăr, aşa cum au fost unele din copilăria mea, dar cu ajutorul familiei şi cu ajutorul Lui Dumnezeu voi trece încă o dată peste această noapte! Şi doar o noapte va fi! Căci despre critici...le merit...dar în România e un obicei firesc să dai într-un om care e jos, care doar el ştie ce e în sufletul lui!

E foarte uşor să arunci cu mult noroi ! Azi, de fapt, e foarte greu să auzi cuvinte sincere şi frumoase din gura unor persoane! Aceste persoane nu merită nimic pentru că ei oferă doar ură şi atît! Pentru că ei n-au avut o familie care să ofere dragoste şi afecţiune necondiţionată (de bani )!

Asta am fost eu în această seară şi voi rămâne la fel de puternic şi ambiţios cum am fost şi până acum! Voi trece şi voi reveni şi mai puternic şi voi demonstra că nu aveţi dreptate de fiecare dacă când voi mai călca iarba! Vă iubesc enorm şi imi e foarte dor de voi!", a scris fotbalistul, postând şi o poză cu soţia şi fiica lui.

papp
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite