Parma, dezastru pe teren propriu! Într-un meci cu 7 goluri, Mihăilă a înscris degeaba şi Man s-a accidentat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
mihaila

Echipa la care sunt legitimaţi Man şi Mihăilă, Parma, a pierdut, sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 4-3, meciul jucat cu ultima echipă din Serie A, Crotone, şi mai are doar şanse teoretice să se salveze de la retrogradare.

Gazdele au început partida din etapa a 33-a cu ambii români în echipa de start. Dennis Man s-a accidentat singur, în minutul 19, când a încercat să se întindă după o minge, şi nu a mai putut continua meciul.

Crotone a deschis scorul prin Magallan (14), Parma a egalat repede, Hernani (29), dar oaspeţii au mai lovit de două ori înainte de pauză, Simy (42)  şi Ounas (45-2), 

Gazdele au redus din diferenţă imediat după reluarea jocului, Gervinhod (49), pentru ca cinci minute mai târziu Valentin Mihăilă să egaleze, din interiorul careului, cu un şut la colţul scurt. Reuşita românului a fost inutilă, Crotone punctând încă o dată prin Simy, din penalty, în minutul 69. 

În urma acestui rezultat, Parma rămâne, cu 20 de puncte, pe penultima poziţie a clasamentului, la 11 lungimi distanţă de ultima echipă care nu retrogradează

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite