"Papa" Ţălnar e istorie! Dinamo şi-a găsit un alt antrenor şi e din Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo
Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo

Cornel Ţălnar e "un antrenor trăznet, dar nu e comercial". Aceasta e caracterizarea pe care i-a făcut-o Dumitru Dragomir actualului antrenor al lui Dinamo.

Ţălnar a avut rezultate apreciate în acest an şi este un antrenor care se face plăcut printre jucători, pentru că nu nu face pe zbirul cu acesţtia. Cu toate acestea, "Papa" Ţălnar nu este un tehnician pe placul conducerii, care doreşte să facă o schimbare în această vară. Gazeta Sporturilor anunţă că dinamoviştii au ales noul antrenor în persoana lui Gigi Mulţescu.

Fost mare jucător al "câinilor", Mulţescu a mai condus o dată, pentru o scurtă perioadă, pe Dinamo. Este recunoscut de altfel ca fiind un tehniciance nu zăboveşte prea mult la echipele pe care le antrenează. Este poreclit SMURD, pentru că vine la o formaţie, o resuscitează, după care pleacă. Mulţescu este acum la Mediaş, însă este nemulţumit de faptul că există întârzieri salariale. 

5 etape a stat Mulţescu la Dinamo, în 2008, fiind destituit după un eşec cu CFR Cluj

"Ţălnar să pregătească echipa după capacităţile lui profesionale, la vară o să vedem care va fi strategia. Dacă nu vom fi în Europa, va fi o reconstrucţie amplă. Dacă vom fi în cupe, nu prea vom avea pregătire de vară"

Constantin Anghelache, preşedinte executiv Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite