Oţelul n-a primit licenţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Otelul Galati

Instanţa de fond a Sistemului Naţional de licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal nu a acordat licenţa clubului Oţelul Galaţi pentru sezonul 2013-2014, au declarat pentru MEDIAFAX surse din cadrul clubului gălăţean.

Gruparea gălăţeană are dreptul să depună memoriu la Comisia de Apel din cadrul Sistemului Naţional de Licenţiere până astăzi, rezultatul urmând să fie comunicat în perioada 1-10 mai.

Conform regulamentului, dacă şi Comisa de Apel respinge acordarea licenţei grupării Oţelul Galaţi, aceasta mai are posibilitatea să atace decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Această ultimă instanţă va da o decizie definitivă şi irevocabilă până la 31 mai.

Jucătorii de la Oţelul acuză restanţele financiare pe care clubul le are faţă de ei. Fotbaliştii gălăţeni au de gând ca la partida din etapa următoare, cu Astra, să protesteze împotriva conducerii.

Universitatea Cluj şi Rapid, grupări aflate în insolvenţă, n-au primit nici ele licenţa, în prima fază, dar Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a dat asigurări că cele două echipe vor evolua şi în sezonul următor pe prima scenă. "Sunt convins că Rapid şi Universitatea Cluj iau licenţa. Universitatea Cluj poate rezolva problema salarială, pentru că au nişte bani la Ligă, iar noi le putem da banii. Iar cei de la Rapid, din ce am vorbit cu ei, deja şi-au rezolvat problema. Aşadar, eu sunt convins că toate îşi vor lua licenţa. Că pe traseu s-ar putea să dispară dintre ele, cum se întâmplă prin Liga a II-a, asta e altceva", a declarat Dragomir, pentru Mediafax. 

Sursa: MEDIAFAX

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite