Oltchim se destramă înainte de meciul cu Győr. Campioana europeană Marija Jovanovici se va transfera în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marija Jovanovic va lăsa Oltchimul pentru o formaţie rusă FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Marija Jovanovic va lăsa Oltchimul pentru o formaţie rusă FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Győr - Oltchim / Cu o zi înaintea meciului pe care Oltchim îl va disputa la Veszprém, jucătoarea vâlcencelor Marija Jovanovici a decis să părăsească echipa.

Oltchim va juca joi partida decisivă pentru calificarea în ultimul act din Liga Campionilor, jucătoarele lui Jakob Vestergaard având misiunea grea de a întoarce rezultatul din tur, când au pierdut cu 22-24. Meciul se va juca sub presiunea posibilităţii ca Oltchim să se desfiinţeze din cauze financiare, în situaţia în care parcursul handbalistelor se va opri în faza semifinalelor. Pe lângă tensiunile de natură financiară, se mai adaugă şi transferurile concretizate sau vehiculate în rândul vâlcencelor. Astfel, campioana europeană cu naţionala Muntenegrului, Marija Jovanovici şi-a anunţat mutarea la formaţia rusă Astrakhanochka. 

Handbalista în vârstă de 27 de ani va evolua alături de o altă fostă jucătoare a Oltchimului, Miranda Tatari. Jovanovici a ajuns la clubul vâlcean în 2011, după cinci sezoane la Buducnost Podgorica, însă nu s-a dovedit o jucătoare esenţială. Plecarea handbalistei este o consecinţă a problemelor financiare pe care le are campioana României, din cauza cărora a plecat şi Ionela Stanca în Franţa. De asemenea, circulă zvonuri potrivit cărora Katarina Bulatovici s-a înţeles deja cu o altă echipă, existând varianta să evolueze chiar pentru Győr, adversara Oltchimului din Champions League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite