Octavian Belu, Ruxandra Dragomir, Camelia Potec şi Amatto Zaharia au primit Oscarul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruxandra Dragomir, alături de actriţa Tora Vasilescu FOTO Arhivă personală
Ruxandra Dragomir, alături de actriţa Tora Vasilescu FOTO Arhivă personală

Ajunsă la a cincea ediţie, Gala Celebrităţilor a premiat şi a strâns la un loc nume importante din teatru, televiziune, muzică, sport, afaceri sau medicină.

Vedete precum Simona Gherghe, Tora Vasilescu, Ruxandra Dragomir, Diana Dumitrescu, Maria Buză, medicul Mirela Miertoiu, Ileana Stana-Ionescu, Amatto Zaharia, Mioara Velicu sau Nicuşor Stan, au plecat acasă cu trofee ce ca formă şi dimensiuni aduc cu celebrele statuete Oscar. După ce a fost distinsă de trei ori cu Premiul pentru Interpretare al Uniunii Cineaştilor din România, Tora Vasilescu a fost omagiată şi la "Gala Celebrităţilor" pentru activitatea sa susţinută în teatrul şi filmul românesc. 

În sport s-au acordat premii de excelenţă către Ruxandra Dragomir, Mihai Leu, Octavian Belu, Mariana Bitang, Amatto Zaharia şi Camelia Potec. "Sunt onorată pentru acest premiu. La sfârşit de an reprezintă o încununare a activităţii mele profesionale", a declarat Ruxandra Dragomir, preşedintele Federaţiei Române de Tenis.

Din păcate, poleiul şi vremea rece a împiedicat multe personalităţi să ajungă la evenimentul organizat de Mihaela Şerban şi actorii de la Hollywood, Florina Kendrick Roberts şi Daniel Ganea. Pentru că nu a putut ajunge, premiul Ruxandrei Ion, producătorul general de la Acasă TV, a fost ridicat de nora sa, actriţa Diana Dumitrescu, care la rândul ei a fost de asemenea omagiată. Ţinută în casă de o răceală cruntă, creatoarea de modă Mihaela Drafta, desemnată cel mai bun designer al anului 2012, a fost reprezentată de PR-ul său, Clara Ilie.

Trofeele au fost acordate de o comisie formată din jurnalişti şi vedete, preşedintele juriului fiind Florina Kendrick Robert o actriţă din Statele Unite ale Americii
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite