Obiectivele lui Gigi Mulţescu şi cum s-au desfăşurat negocierile cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu, tehnicianul lui Dinamo FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
Gigi Mulţescu, tehnicianul lui Dinamo FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

După ce săptămâna trecută a fost prezentat oficial ca antrenor al lui Dinamo, Gigi Mulţescu detaliază acum planurile sale pe care le are pe banca alb-roşilor.

Gigi Mulţescu a vorbit despre cum au decurs negocierile cu oficialii lui Dinamo şi care sunt obiectivele sale la echipa din Ştefan cel Mare. În vârstă de 61 de ani, acesta este la al treilea mandat ca antrenor principal şi al patrulea ca antrenor, după ce în sezonul 1984/1985 a fost „secundul“ lui Cornel Dinu.

„Negocierile n-au durat foarte mult. Cam într-o jumătate de zi s-a decis totul. De dimineaţă până după-amiază. Cu domnul Anghelache mă înţeleg foarte bine, este un profesionist. Dânsul m-a sunat, cam cu vreo două săptămâni înainte de finalul campionatului trecut, şi m-a întrebat doar dacă putem vorbi după ce se termină sezonul. I-am spus că da, şi asta a fost.

Eu zic că am făcut treabă bună în ultimii ani la echipele la care am activat, mi-am făcut ucenicia, am salvat echipe de la retrogradare, dar am şi acceptat proiecte imposibile cum a fost cel de la Petrolul. Acum îmi doream ceva la nivel înalt, chiar mă gândeam la o astfel de şansă. A fost ca o telepatie. Visez să iau un titlu cu Dinamo. Ar fi o împlinire pentru mine ca antrenor“, a declarat Mulţescu pentru DigiSport.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Cornel Ţălnar povesteşte scene incredibile sub conducerea lui Negoiţă. România mai pierde un tehnician ţările arabe

Dinamo face apel la suporteri pentru crearea unui muzeu al clubului

Dinamo, prea bună pentru fratele lui Balotelli. Italianul a fost trimis acasă

Începe şi se termină fotbalul românesc cu Steaua? Un fost dinamovist prevede sfârşitul în cazul retrogradării echipei

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite