Dinamo face apel la suporteri pentru crearea unui muzeu al clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul echipei Dinamo, Ionuţ Negoiţă, este aproape de îndeplinirea unuia dintre cele 10 puncte ale planului de  la prima conferinţă de presă, susţinută la prezentarea sa ca oficial al grupării din Ştefan cel Mare.

Ionuţ Negoiţă face apel către fani pentru a putea realiza muzeul lui Dinamo şi încurajează donarea de obiecte care au legătură cu istoria clubului, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

„Împreună cu suporterii dinamovişti trebuie să retrăim, la MUZEUL OFICIAL, momentele de glorie din istoria de 65 de ani a clubului din «Ştefan cel Mare»!
MUZEUL OFICIAL al FC DINAMO BUCUREŞTI reprezintă mai mult decât un proiect.  

«Vreau să fac un apel de suflet către toţi dinamoviştii care deţin obiecte cu valoare pentru istoria clubului, să le doneze sub promisiunea că numele fiecărui fan va fi afişat în dreptul obiectului donat în ceea ce sper ca va deveni unul dintre cele mai complete muzee ale fenomenului fotbalistic european», spunea Ionuţ Negoiţă la prima conferinţă de presă în calitate de acţionar majoritar al clubului.

Împreună cu suporterii dinamovişti trebuie să retrăim, la MUZEUL OFICIAL, momentele de glorie din istoria de 65 de ani a clubului din «Ştefan cel Mare», să celebrăm performanţele celor mai mari jucători sau echipe din 1948 şi până astăzi.
Pe această cale, FC DINAMO BUCUREŞTI face un apel către toţi fanii care deţin obiecte cu valoare pentru istoria clubului, poze, postere, fanioane, echipament sportiv, articole sportive din ziare, reviste sau orice alte materiale în alb şi roşu să le doneze sub promisiunea că numele fiecărui suporter va fi afişat în dreptul obiectului donat!“

Ştiri pe aceeaşi temă:

Ţălnar povesteşte scene incredibile sub conducerea lui Negoiţă. România mai pierde un tehnician pentru ţările arabe

Începe şi se termină fotbalul românesc cu Steaua? Un fost dinamovist prevede sfârşitul în cazul retrogradării echipei

Dorinel Munteanu vrea doi jucători dinamovişti la Kuban Krasnodar

Dinamo şi-a luat cel mai plimbat antrenor din România. Mulţescu va semna al 30-lea contract din carieră

Reconstrucţie fără cel mai bun jucător: Dinamo îşi pierde marcatorul numărul 1, omul care a dat o treime din golurile din campionat

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite