O nouă lovitură pentru PSG, după accidentarea lui Mbappe! Messi ar putea lipsi în duelul cu Bayern din Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea francezilor de la PSG are parte doar de vești proaste în ultimele zile. După accidentarea lui Mbappe în meciul cu Montpellier, se pare că și Messi s-ar fi accidentat și ar putea rata partida tur din Liga Campionilor.

FOTO EPA
FOTO EPA

Internaționalul argentinian este incert pentru partida tur din Liga Campionilor din cauza unei posibile accidentări suferită în zona ischiogambierilor, relatează GSP. 

Nu sunt vești deloc bune pentru formația pariziană care a pierdut meciul din optimile de finală din Cupa Franței în fața celor de la Marseille, scor 1-2. Messi ar putea absenta de la meciurile următoare.

Oficialii francezilor sunt însă optimiști că recuperarea argentinianului va fi una rapid și se vor putea baza pe el în Liga Campionilor. 

Messi nu va dispusa partida de la AS Monaco, programată sâmbătă, în Ligue 1, urmând ca și meciul de marți să fie unul în care PSG va trebui să atace fără jucătorii săi de bază Kylian Mbappe și Lionnel Messi. 

Kylian Mbappe, una din marile absențe din optimile de finală ale Ligii Campionilor

Atacantul francez, în vârstă de 24 de ani, s-a accidentat în meciul disputat împotriva celor de la Montpellier, încheiat cu scorul de 3-1 pentru parizieni. Christophe Galtier a anunțat la finalul acelei partidei că Mbappe ar avea o contuzie la genunchi și o afecțiune la coapsă care îl vor ține pe bară timp de 3 săptămâni.

Bayern Munich are de luat revanșa în fața parizienilor după ce i-au eliminat anul trecut în sferturile competiției (1-0, 2-3). De cealaltă parte, PSG are de luat o revanșă și mai dureroasă în fața bavarezilor care i-au învins în finala Ligii Campionilor, disputată în urmă cu 2 ani. Atunci Bayern Munich învingea la limită, scor 1-0, grație golului marcat de Kingsley Coman.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite