O echipă din România l-a ofertat pe Cristiano Ronaldo. Salariul de angajat la alimentară pe care i-l oferă

0
Publicat:

Cristiano Ronaldo a primit prima ofertă oficială din România, după ce s-a despărțit de Manchester United și se află în căutarea unei noi echipe, la care să evolueze pe final de carieră.

Cristiano Ronaldo. Captură video
Cristiano Ronaldo. Captură video

Steagul Roșu Brașov a emis un comunicat de presă pe Twitter, prin care spune că board-ul clubului a ajuns la un acord pentru a-l oferta pe Cristiano Ronaldo. 

Echipa care evoluează în Liga a 3-a din România, Grupa 5, a specificat și suma pe care atacantul portughez ar urma să o încaseze lunar, de la gruparea brașoveană. 

Ronaldo, care s-a despărțit înaintea Mondialului de Manchester United, ar primi un salariu de 516 euro, echivalentul a 2550 de lei pe lună.

„Conducerea noastră a ajuns la un acord pentru a-i oferi lui Cristiano un contract până la finalul acestui sezon. Contractul de 516,35 euro (2550 lei) arată cât de serioși suntem în a construi o echipă care poate accede în play-off-ul Ligii 3 și ataca promovarea”, scrie în mesajul postat de clubul brașovean.

Clubul brașovean a copiat ideea celor de la Ashton United, care i-au propus lui Erling Halland, atacantul formației Manchester City, să semneze un contract cu gruparea engleză pe durata Cupei Mondiale, cât campionatul din Premier League este întrerupt. 

Astfel, clubul englez a câștigat enorm de mulți urmăritori pe rețelele de socializare, iar numele echipei a fost timp de câteva zile pe buzele tuturor fanilor fotbalului internațional. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite