Numirea unui fost antrenor al Argeşului la naţionala Libanului, criticată violent: "A dat faliment în fotbalul românesc"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Giuseppe Giannini are o cotă slabă ca antrenor
Giuseppe Giannini are o cotă slabă ca antrenor

Presa de la Beirut a criticat în termeni duri alegerea Federaţiei Libaneze de Fotbal, care a numit un fost tehnician al echipei FC Argeş la cârma naţionalei Libanului.

Italianul Giuseppe Giannini a semnat un contract pe doi ani cu Federaţia Libaneză şi are drept obiectiv calificarea echiepi la Cupa Asiei 2015. Deşi a fost un mare fotbalist, evoluând 15 ani la AS Roma şi de 47 de ori pentru naţionala Italiei, Giannini e un antrenor cu rezultate foarte slabe. În România a pregătit pe FC Argeş, în sezonul 2006-2007, unde s-a remarcat doar prin faptul că l-a dat afară pe Bogdan Stancu, spunând despre el că nu va ajunge niciodată fotbalist. În Italia, Giannini a antrenat doar echipe din ligile inferioare, ceea ce a scandalizat presa din Beirut. "Federaţia a dat naţionala primului venit. A antrenat doar în Serie B şi serie C, iar în România a avut o experienţă falimentară", au scris libanezii Orient Le Jeur.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite