Novak Djokovici ar putea rata restartul sezonului de tenis. Declaraţia care a alertat presa britanică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul mondial din tenisul masculin, Novak Djokovici, a declarat răspicat că este împotriva vaccinării obligatorii anti-Covid-19.

Duminică, Novak Djokovici a fost protagonistul uneia dintre deja celebrele sesiuni on-line de Q&A, alături de sportivi din ţara sa, şi a transmis că are o părere foarte clară pe această temă. În aceste condiţii, „The Guardian“ scrie că Djokovici ar putea chiar să îşi amâne revenirea în circuit, dacă participarea la turnee va fi condiţionată de administrarea vaccinului.

„Personal, sunt împotriva vaccinării şi nu aş vrea ca cineva să mă oblige să mă vaccinez pentru a putea călători. Dar dacă va fi obligatoriu, ce se va întâmpla? Va trebui să iau o decizie. Am un punct de vedere clar în ceea ce priveşte acest subiect şi nu ştiu dacă se va schimba în perioada următoare. Ipotetic vorbind, dacă sezonul s-ar relua în iulie, august sau septembrie, înţeleg că vaccinul ar fi obligatoriu pentru că am ieşi direct dintr-o carantină foarte strictă, însă în acest moment nu există un vaccin“, a transmis Djokovici. 

Oficial, toate turneele de tenis organizate de ITF, ATP şi WTA sunt suspendate până pe data de 13 iulie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite