Noile achiziţii ale FC Petrolul au ajuns în cantonamentul din Antalya

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Petrolul
FC Petrolul

Noile achiziţii ale FC Petrolul au ajuns în cantonamentul din Antalya. Marius Iulian Cioiu şi Vedran Vrhovac au intrat în programul de pregătire al liderului Ligii a II-a, informează site-ul oficial al prahovenilor.

Marius Cioiu (22 de ani) s-a despărţit, în această iarnă, de Academica Clincenic, echipă pentru care bifase 16 prezenţe şi un gol marcat în actuala ediţie a Ligii 1 Casa Pariurilor. Putând evolua atât ca mijlocaş central, cât şi în banda dreaptă, Cioiu a ajuns la Academica în vara anului trecut, venind de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, arată news.ro. La rândul său, Vedran Vrhovac (23 ani) este un jucător născut la Busovaca, în Bosnia-Herzegovina, dar având şi cetăţenie croată, notează sursa citată. Fundaş central, Vrhovac (1,87 m) a jucat, în ultimul an şi jumătate, pentru Zeljeznicar Sarajevo, în prima ligă bosniacă, adunând pe parcursul acestui sezon 17 prezenţe, toate ca titular.

Cu o apariţie în naţionala „U21” a Bosniei, dar şi cu o selecţie la prima reprezentativă, fiind rezervă la un joc amical cu SUA (19 decembrie 2021), Vrhovac a mai evoluat, de-a lungul carierei, pentru NK Novigrad (Croaţia), NK Vitez (Bosnia) şi NK Celic Zenica (Bosnia), totalizând 98 de meciuri în prima divizie din Bosnia. Tot ca o noutate, în Antalya a ajuns, între timp, şi fundaşul central Marian Huja, acesta reluându-şi antrenamentele alături de coechipierii săi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite