Neamţul Alexander Zverev a fost foarte aproape de depresie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexander Zverev
Alexander Zverev

Alexander Zverev, care s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Roland Garros după ce a salvat o minge de meci în faţa argentinianului Sebastian Baez, a recunoscut că şi el se află sub o mare presiune şi că se luptă să facă faţă acesteia

 "Unii jucători vorbesc despre asta mai des şi mai deschis. Nu-mi place să fac asta. Dar m-am luptat mult anul acesta. Cred că am fost destul de aproape de depresie în unele momente", a recunoscut germanul.

Suspectat de violenţă domestică - lucru pe care îl neagă - până la punctul în care ATP a deschis o anchetă, germanul a ţinut prima pagină a ziarelor şi la turneul de la Acapulco, de unde a fost exclus în februarie, după ce a lovit cu racheta scaunul arbitrului.

"Suntem mereu în centrul atenţiei. Cred că jucătorii de acum 20 sau 30 de ani nu îşi dau seama că în zilele noastre orice incident poate fi văzut de o cameră de filmat şi cineva va scrie despre el. Cu reţelele de socializare, există mult mai multă implicare şi ură astăzi...", a adăugat el.

Alexander Zverev, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 3, s-a calificat în turul al treilea al French Open, după ce l-a învins, miercuri, cu scorul de 2-6, 4-6, 6-1, 6-2, 7-5, pe argentinianul Sebastian Baez, locul 36 ATP.

În faza următoare, germanul va evolua cu americanul Brandon Nakashima, locul 75 ATP.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite