Neagoe, numit antrenor la Dinamo, Rednic face scandal: Unde crede că ar fi ajuns echipa, fără el pe bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La începutul săptămânii, Mircea Rednic s-a întâlnit cu conducerea roş-albilor pentru a face strategia pentru sezonul viitor, însă s-a trezit dat afară şi înlocuit în doar câteva ore.

Aproape imediat după ce l-a demis pe Mircea Rednic, reproşându-i ratarea play-off-ului, dar şi clasarea pe locul 9 în play-out – locul 7 ar fi adus 300.000 de euro în plus din drepturile TV – patronul Ionuţ Negoiţă s-a înţeles cu Eugen Neagoe (51 de ani) pentru funcţia de antrenor. 

Acesta a terminat sezonul recent încheiat la Sepsi, formaţie pe care a dus-o în play-off. Acolo însă, a avut rezultate catastrofale, iar Sepsi a terminat pe locul 6 din 6 cu un egal şi nouă înfrângeri şi un golaveraj dezastruos: 5-20! 

Surprins de demiterea sa, Rednic a avut un discurs dur: „De ce nu m-au dat afară când am ratat play-off-ul? Le-a fost teamă! Cu lotul care era, riscam să retrogradăm. După perioada de pregătire, am câştigat 12 meciuri din cele 20 jucate. Dacă voiau neapărat locul 7, ar fi trebuit să-mi zică şi nu mai schimbam sistemul ca să pregătesc noul sezon“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite