NBA: Dulcea răzbunare a lui LeBron James

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cleveland Cavaliers au fost pulverizați aseară de către Los Angeles Lakers la Staples Center, scor 112-57 într-una dintre cele mai rușinoase performanțe ale cavalerilor în NBA. LeBron James a pus sare pe rana foștilor săi coechipieri și a comentat acid acest meci.

"Ce nebunie. Karma e o c... . Te prinde de fiecare dată. Nu e bine să dorești răul altuia. Dumnezeu le vede pe toate", au fost cuvintele lui LeBron James pe Twitter.

După ce s-a transferat cu mare tam-tam la Miami Heat în această vară, James a devenit persona non-grata în Cleveland. Fanii l-au întâmpinat cum nu se poate mai ostil la meciul pe care Miami l-a disputat în Cleveland în debutul sezonului, iar LeBron a răspuns atunci pe teren cu 38 de puncte în 30 de minute pentru a aduce victoria noii sale echipe.

Tot arsenalul de mesaje, huiduieli, amenințări și declarații care au precedat acel meci par să se fi întors chiar împotriva celor de la Cleveland.

De la acel meci, Miami nu s-a mai poticnit decât o singură dată și a câștigat 19 partide. Cei de la Cavaliers au pierdut în schimb 20 dintre cele 21 de meciuri jucat de atunci, totul culminând cu prestația execrabilă în fața campionilor NBA, care conduceau cu 92-41 înaintea sfertului patru.

Cavaliers au marcat cele mai puține puncte din istoria echipei, iar Lakers au primit cele mai puține puncte din istorie, luându-se în considerare meciurile jucate în era cronometrului de atac (introdus în sezonul 1954-1955).

Ironic, acum un an și câteva săptămâni, cavalerii, conduși la acea vreme de LeBron James, plecau învingători de la Staples Center, într-un spectacol magnific oferit în seara de Crăciun. Între timp baschetul din Cleveland a ajuns în Groapa Marianelor în timp ce LeBron James urcă pe Everest cu cei de la Miami Heat.

Iar încet, încet, ura fanilor din Cleveland se redirecționează de la LeBron către patronul Dan Gilbert, cel care anunța cu surle și trâmbițe că cei de la Cavaliers vor câștiga un titlu înaintea lui "trădătorului", dar nu a făcut nimic pentru a pune la cale reconstrucția echipei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite