Năstase merge pe victoria lui Halep astăzi: De ce crede că lui Stephens îi e frică de meciul cu Simona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nastase

De două ori câştigător al unor turnee de Grand Slam la simplu (French Open 1973 şi US Open 1972), Ilie Năstase i-a transmis o serie de sfaturi Simonei Halep înaintea finalei de astăzi de la Roland Garros (ora 16.00, Eurosport, Pro TV).

Simona Halep se pregăteşte de a 4-a finală de Grand Slam din carieră şi, după cele trei înfrângeri precedente, mulţi sunt convinşi că astăzi va fi ziua Simonei.

De aceeaşi părere e şi Ilie Năstase, fostul lider ATP. Într-o intervenţie la Pro X, „Nasty“ a prefaţat duelul Halep (1 WTA) – Stephens (10 WTA) şi a insistat că americanca a amintit că are deja un titlu de Grand Slam în CV, spre deosebire de Halep, fiindcă îi e frică de Simona.

Ce a spus Năstase?

*Faptul că Sloane Stephens are un titlu nu contează. Ăla este acolo şi trebuie să uiţi de el când joci. Este o declaraţie pripită din partea ei, lăudându-se cu aşa ceva. Poate că a spus-o de frică. 

*Eu am vorbit cu Simona şi i-am spus că mă enervam când pierdeam. Ea se enervează când câştigă. I-am transmis că cel mai bine este să-şi lase adversara să se enerveze.

*Dacă Simona va juca aşa cum a făcut-o cu Muguruza, în semifinale, nu văd cine o poate bate! Stă bine în teren, loveşte bine şi puternic, a avut şi serviciul bun. Când ai un adversar care-ţi returnează aşa bine, nu-ţi mai intră serviciul cum vrei tu. Deci, asta a fost problema. Nu că a fost Muguruza slabă, ci că a fost Simona foarte bună!

*Simona nu mai aşteaptă greşeala adversarului, ci are ea iniţiativa, loveşte puternic, vine la fileu.

*După meciurile cu Kerber şi cu Muguruza, cred că Simona are cele mai mari şanse. Dar, meciul se joacă pe teren, aşa că trebuie să fim atenţi. Am mai avut situaţia asta cu Ostapenko. 

*Însă, dincolo de toate aceste lucruri, la cum joacă acum şi la cum loveşte mingea, nu cred că i se mai poate întâmpla la fel ca în finala din 2017. Plus că fata asta, pe care o va întâlni în finală (n.r. - Sloane Stephens), nu joacă extraordinar pe zgură, e mai bună pe hard. Nu are aceeaşi experienţă, precum Simona, pe zgură.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite