N-a ajuns la Steaua, dar Becali i-a fost fixat o clauză de 25 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Iancu este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Liga 1
Gabriel Iancu este unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din Liga 1

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a întâlnit cu mijlocaşul Viitorului Constanţa, Gabriel Iancu, care din iarnă va evolua la roş-albaştri.

Latifundiarul s-a arătat încântat de atitudinea puştiului lansat de Academia Gheorghe Hagi şi  îi prevede acestuia un viitor strălucit. "impresie pe care i-a lasat-o Iancu. "M-a uimit băiatul asta. Iancu are tupeul lui Mutu! E puternic, curajos. Bine, sper să nu aibă acelaşi comportament ca al lui Mutu şi în afara terenului. Sper să îmi iau pe el câteva milioane de euro, cum şi-a luat Dinamo pe Mutu. Când a venit în faţa mea, râdea, n-avea niciun fel de emoţie. Alţii mai au emoţii când vin la Palat, se pierd. Sper ca acest tupeu să nu se transforme în nesimţire, pentru că nu ai ce să faci cu oameni care nu au bun simţ", a spus Gigi Becali la Digisport.

 El a dezvăluit şi ce clauză i-a fixat fotbalistului de 18 ani. "25 de milioane de euro. Vine de acum. I-a spus lui Victor <<Cum să mă lase până în vară? Eu joc şi acum titular la Steaua>>", a mai precizat Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite