Mutu: "Marica nu putea duce două meciuri în trei zile. E ciudat să nu ai echipă şi să fii chemat la naţională"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu şi marica nu mai formează cuplul de atac al României
Mutu şi marica nu mai formează cuplul de atac al României

Exclus de Victor Piţurcă din planurile echipei naţionale, Adrian Mutu a urmărit la televizor meciurile cu Ungaria şi Turcia.

Fotbalistul lui Ajaccio a comentat apoi la Dolcesport mai multe aspecte ale dublei naţionalei. "M-am bucurat după primul meci, iar după al doilea mi-a părut rău, mai ales că n-am fost acolo. N-am văzut în direct meciurile, pentru că n-am avut unde, dar am urmărit desfăşurarea. Am văzut apoi rezumatele. Eu îi spusesem lui Piţurcă după meciul tur cu Ungaria că la Bucureşti vom câştiga cu 3-0.Am jucat atîţia ani la naţională. Mi-ar fi plăcut să fac parte din lot, dar asta nu decid eu. E un antrenor care face selecţia. Selecţionerul are filozofia lui de a vedea lucrurile. Dacă el nu vrea să mai vorbească cu mine, e problema lui", a spus Mutu. 

El a recunoscut că are o relaţie mai apropiată cu Mircea Sandu: "Am mai vorbit cu el, mă sună şi în momentele mai puţin plăcute ale carierei mele. Am o relaţie foarte corectă cu el". 

Mutu a comentat şi convocarea lui Marica, în condiţiile în care acesta n-are echipă de club: "Lui Marica n-o să-i contest niciodată valoarea. Dar mie mi s-a părut ciudat să nu ai echipă, să te pregăteşti singur şi să fii convocat la naţională. Era normal ca după meciul cu Ungaria să aibă o cădere, nu putea să ducă două meciuri în 3 zile".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite