Mutu, în genunchi: după ce l-a luat la mişto pe Piţurcă, acum vrea să-l roage să-l recheme la lot cu Grecia. Ce va face

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mutu nu mai e în graţiile lui Piţurcă
Mutu nu mai e în graţiile lui Piţurcă

Fotbalistul de 34 de ani s-a certat cu selecţioner după ce n-a fost titular în Olanda – România, 4-0. Apoi, l-a ironizat, pozându-se cu copilul din flori al lui Piţi. De când naţionala a ajuns la baraj, atacantul lui Ajaccio şi-a schimbat radical discursul, iar acum va face un gest fără precedent.

După ce l-a luat peste picior pe Piţurcă, în mod repetat, postând imagini şi filmuleţe pe contul său de Facebook, Adrian Mutu s-a schimbat acum cu 180 de grade. Conştient că, din cauza conflictului cu selecţioner, e pe cale să rateze prezenţa la barajul cu Grecia şi, posibil, şi o participare la un turneu final de Campionat Mondial, „Briliantul“ va recurge la un gest disperat.

Ce va face?

„Sper să fiu convocat, atâta timp cât sunt jucător activ. Nu m-am gândit nicio clipă să renunţ la naţională. O să-l sun pe Piţurcă, deşi n-am vorbit în ultima vreme. Nu m-aş supăra dacă n-aş fi titular. Dacă ar exista comunicare, n-ar fi nicio problemă pentru mine“, a declarat Mutu la Digi Sport.

Acesta l-a şi „periat“ puţin pe Piţi, în încercarea de a reintra în graţiile tehnicianului. 

„A fost un lucru inteligent al lui Piţurcă să-l cheme pe Marica şi să-i dea încredere“, a afirmat Mutu, referindu-se la faptul că Marica a jucat în „dubla“ cu Ungaria şi Turcia într-o perioadă în care n-avea club. La vremea respectivă, Mutu, neconvocat pentru acele partide, a spus că nu înţelege cum de a fost inclus Marica în lot!

Mă bucur că n-am picat cu un adversar mai greu la baraj. Cel mai mare rol în clasarea României pe locul 2 în grupă l-au avut antrenorul cu echipa. Cel mai mare merit a fost al băieţilor care au fost chemaţi la naţională pe merit.  Adrian Mutu atacant Ajaccio  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite