Mulţescu despre victoria echipei sale, suspendarea brazilianului Eric şi ce l-a impresionat la meciul cu U. Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu, tehnicianul lui Gaz Metan Mediaş FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
Gigi Mulţescu, tehnicianul lui Gaz Metan Mediaş FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Gaz Metan a învins Universitatea Cluj, în meciul disputat vineri în deplasare (3-4). Tehnicianul medieşenilor, Gigi Mulţescu, a comentat victoria prin care echipa sa a urcat pe locul opt în Liga I.

Gigi Mulţescu a recunoscut importanţa succesului înregistrat de Gaz Metan la Cluj, însă ceea ce l-a impresionat mai mult nu a fost jocul echipei sale: „E foarte importantă victoria, pentru că acum putem să privim mai liniştiţi, fără să fim crispaţi“. La finalul meciului, mai exact în minutul 86, brazilianul Eric a fost penalizat cu „roşu“, după ce a ieşit de pe teren şi a reacţionat agresiv la adresa centralului George Rădulescu. 

Tehnicianul medieşenilor nu a lăsat „netaxat“ gestul fotbalistului: „Eric nu avea voie să facă ce a făcut!“. În ciuda evoluţiei spectaculoase a scorului din partida de vineri, laudele lui Mulţescu au vizat pe altcineva decât jucătorii săi: „Ionel Ganea a dat un exemplu de maturitate de antrenor. Eu mă simt puţin jenat că am fost uneori subiectiv. Vreau să îl felicit, mi-a plăcut mai mult decât jocul reacţia lui Ionel după meci. Am avut de învăţat de la un antrenor care antrenează de puţin timp“.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite