Mulţescu despre victoria echipei sale, suspendarea brazilianului Eric şi ce l-a impresionat la meciul cu U. Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu, tehnicianul lui Gaz Metan Mediaş FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
Gigi Mulţescu, tehnicianul lui Gaz Metan Mediaş FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Gaz Metan a învins Universitatea Cluj, în meciul disputat vineri în deplasare (3-4). Tehnicianul medieşenilor, Gigi Mulţescu, a comentat victoria prin care echipa sa a urcat pe locul opt în Liga I.

Gigi Mulţescu a recunoscut importanţa succesului înregistrat de Gaz Metan la Cluj, însă ceea ce l-a impresionat mai mult nu a fost jocul echipei sale: „E foarte importantă victoria, pentru că acum putem să privim mai liniştiţi, fără să fim crispaţi“. La finalul meciului, mai exact în minutul 86, brazilianul Eric a fost penalizat cu „roşu“, după ce a ieşit de pe teren şi a reacţionat agresiv la adresa centralului George Rădulescu. 

Tehnicianul medieşenilor nu a lăsat „netaxat“ gestul fotbalistului: „Eric nu avea voie să facă ce a făcut!“. În ciuda evoluţiei spectaculoase a scorului din partida de vineri, laudele lui Mulţescu au vizat pe altcineva decât jucătorii săi: „Ionel Ganea a dat un exemplu de maturitate de antrenor. Eu mă simt puţin jenat că am fost uneori subiectiv. Vreau să îl felicit, mi-a plăcut mai mult decât jocul reacţia lui Ionel după meci. Am avut de învăţat de la un antrenor care antrenează de puţin timp“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite