Evoluţie spectaculoasă a scorului la meciul Universitatea Cluj - Gaz Metan, într-o partidă cu şapte goluri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Taher Bawab, unul dintre marcatorii meciului Universitatea Cluj - Gaz Metan FOTO monitoruldemedias.ro
Taher Bawab, unul dintre marcatorii meciului Universitatea Cluj - Gaz Metan FOTO monitoruldemedias.ro

Universitatea Cluj - Gaz Metan Mediaş / Gaz Metan Mediaş a învins-o pe Universitatea Cluj (3-4), în meciul de deschidere al etapei cu numărul XXVII.

Medieşenii au câştigat deplasarea de la Cluj, după o partidă cu multe goluri şi o evoluţie spectaculoasă a scorului. Gaz Metan a deschis tabela prin Roman (25'), însă zece minute mai târziu şepcile roşii au egalat datorită lui Hidişan. Bawab a marcat pentru 2-1 în favoarea formaţiei lui Gigi Mulţescu, rezultat cu care s-a intrat la pauză. 

Repriza a doua a jocului a adus patru goluri marcate în doar 15 minute: Petre a majorat scorul la 1-3, Nwakaeme a micşorat diferenţa la 2-3, Gheorghe C. a marcat pentru 2-4, iar tabela a fost închisă de Apostol, astfel încât Universitatea Cluj a pierdut la un gol diferenţă partida cu Gaz Metan, scor final 3-4. 

Brazilianul Eric a fost eliminat în minutul 86 al partidei şi va rata deplasarea medieşenilor în Ştefan cel Mare din etapa următoare, când aceştia vor întâlni Dinamo. Mijlocaşul fusese penalizat cu un galben în minutul 84, însă protestele i-au adus roşu din partea centralului George Rădulescu. Reacţia fotbalistului a fost una agresivă, însă situaţia a fost temperată de către staff-ul echipei lui. Formaţia lui Ionel Ganea ocupă locul 12 în Liga I, la patru puncte de prima formaţie retrogradabilă, în timp ce Gaz Metan este situată la mijlocul clasamentului, pe locul opt.

Echipe de start


Universitatea Cluj: Boşneag - Ciupe, Ad. Popa II, Raţiu, L. Turcu - Bucşa - Hidişan, Buleică, Borza, Dedu - Apostu. Antrenor: Ionel Ganea.

Gaz Metan: Pleşca - Radovici, Frăsinescu, Markovici, Buzean - D. Roman, Breeveld - Llulaku, Eric, C. Petre - Bawab. Antrenor: Gigi Mulţescu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite