Mourinho, imagini șocante după Liga Europa: A înjurat ca un bădăran și și-a aruncat medalia VIDEO FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-o perioadă în care România a fost scârbită de circul făcut de Dan Petrescu (55 de ani), după meciul cu Farul Constanța, vedem, din păcate, că astfel de derapaje comportamentele au loc și la un nivel mai mare. Ce-i drept, acolo astfel de episoade se petrec mai rar, dar cazul Jose Mourinho (60 de ani) demonstrează că și un antrenor de talie mondială poate avea momente de rătăcire.

Mourinho jpg

Miercuri seară, tehnicianul portughez al celor de la AS Roma s-a văzut învins, în ultimul act al Ligii Europa. A fost prima finală europeană pierdută din cariera celui poreclit „The Special One“. Din păcate, la ce a făcut după finala de la Budapesta, Mourinho se poate alege cu o nouă poreclă: „The Nasty One“. Asta deoarece, criza sa de nervi, în parcarea arenei, la adresa arbitrului Anthony Taylor (Anglia, 44 de ani) a fost, pur și simplu, șocantă!

Pe imagini se poate vedea cum Mourinho înjură ca la ușa cortului, în stilul lui Dan Petrescu, în toate limbile! Pe înregstrare nu apare și centralul Anthony Taylor, însă presa internațională a scris, clar, că arbitrul partidei a fost ținta atacului verbal lansat de antrenorul celor de la AS Roma. Dacă se va dovedi că așa a fost, atunci portughezul riscă o suspendare drastică pe baza raportului pe care îl poate întocmi Anthony Taylor.

Și nu doar această tiradă a lui Mourinho a fost șocantă. După terminarea partidei, atunci când și-a primit medalia de vicecampion în Liga Europa, antrenorul de 60 de ani imediat a scos-o de la gât și i-a aruncat-o unui copil în tribune. Ce-i drept, aici vorbim despre un gest frumos, care i-a făcut copilului o bucurie imensă, după cum se poate vedea mai jos.

Mourinho jpg
Mourinho2 jpg
SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite