Motivul neobişnuit pentru care Bojan Golubovici a cerut chiar el să i se rezilieze contractul. Atacantul nu merge la Mioveni, pentru meciul din Cupă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Reghecampf spune că va folosi cei mai buni jucători pe care îi are la dispoziţie în meciul de miercuri cu CS Mioveni, din Cupa României. Atacantul Bojan Golubovici nu va face deplasarea, el explicându-i tehnicianului că nu mai vrea să joace la Steaua.

"Golubovici nu va face parte din lotul pentru meciul de mâine, pentru că el şi-a exprimat dorinţa să rezilieze contractul după partida de la Giurgiu. Fiind dezamăgit, supărat, nemulţumit nu ştiu de ce, că nu a reuşit să marcheze. Noi am discutat ieri, astăzi am înţeles că mai avea o discuţie cu cei din conducere. Nu ştiu exact ce se va întâmpla. Sincer, nu prea am timp şi chef să mă ocup de aceste lucruri. A fost dorinţa lui. Punct. Trebuie să hotărască singur ce vrea să facă. Nu mi s-a întâmplat niciodată ca un jucător să fie atât de supărat din acest motiv. Se întâmplă în cariera unui fotbalist, i-am spus şi lui astăzi, să ai momente mai proaste, dar nu ar trebuie să fie un motiv să te superi şi să renunţi la ceea ce vrei să faci în carieră. Dar este problema lui", a declarat Reghecampf, citat de News.ro. 

Laurenţiu Reghecampf spune că va folosi cei mai buni jucători pe care îi are la dispoziţie în meciul cu CS Mioveni din Cupa României. El a precizat că va folosi cel mai bun 11 la toate partidele rămase de disputat din această lună. 

"Eu cred că veţi vedea multe surprize în această etapă a Cupei României. Terenurile sunt îngheţate, cu zăpadă. Nu cred că tehnica mai are vreun rol pe asemenea terenuri. Am încercat şi noi, astăzi, la antrenament, să facem anumite lucruri, dar din păcate nu este posibil. Mergem la Mioveni cu speranţa să câştigăm şi să ne calificăm mai departe. Deşi a fost o regulă la licenţiere să existe încălzire pe toate gazoanele din România, din câte am văzut ori nu se folosesc aceste sisteme, ori nu funcţionează, pentru că majoritatea terenurilor este îngheţată. Sperăm să avem parte de un gazon bun şi să jucăm fotbal. Nu ştiu exact care va fi starea gazonului mâine seară, la ora 20.30. Mioveniul este o echipă de divizia B care îşi doreşte să promoveze, din câte am înţeles. Este o echipă bună, care luptă, cu un antrenor foarte bun, organizaţi foarte bine. Nouă ne-au pus probleme la meciul amical pe care l-am jucat cu ei. Mâine seară vom alcătui cel mai bun 11 pe care îl avem la dispoziţie. Îl avem pe Tamaş suspendat, pe Popa cu dureri după meciul de la Astra, unde a fost călcat de Geraldo, dar astăzi s-a antrenat normal. Mai avem timp până mâine să ne hotărâm asupra primului 11. Mai avem trei meciuri în acest an şi le vom aborda cu cei mai buni jucători şi vom încerca să terminăm cu bine acest an. Eu cred că ar trebui să ne calificăm mâine seară, să ne câştigăm meciul de acasă şi să jucăm cu Dinamo prima manşă în Cupa Ligii, unde ar trebui să jucăm bine şi câştigăm, pentru că avem de luat o revanşă", a mai spus antrenorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite