Motivaţie pentru „finala de titlu“. Barcelona îl face iarăşi pe Messi cel mai bine plătit fotbalist din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, cu o zi înainte de partida FC Barcelona – Atletico Madrid, din ultima etapă, care va decide titlul în Spania, clubul catalan a anunţat Leo Messi va semna, în zilele următoare, un nou contract. Unul în urma căruia atacantul argentinian va primi un salariu imens, cu trei milioane în plus faţă de Ronaldo.

Leo Messi (26 de ani) pare că nu mai e în apele lui, în actualul sezon. Presa catalană a speculat că randamentul mai scăzut al atacantului argentinian ar avea legătură cu salariul pe care-l primeşte Neymar! Şi că Messi, gelos, ar fi solicitat să câştige mult mai mult decât brazilianul transferat la începutul sezonului.

Au apărut şi câteva anunţuri legate de posibile oferte din partea şeicilor de la PSG sau Manchester City, mai ales după un conflict verbal al lui Messi cu un oficial al Barcelonei, chiar pe tema salariului. Problema pare a se fi rezolvat. 

„FC Barcelona a ajuns la un acord în privinţa termenilor din contractul care-l leagă pe Messi de club. Contractul revizuit va fi semnat în următoarele zile“, a anunţat astăzi clubul catalan. 

Deşi nu e anunţată nicio cifră, presa catalană susţine că Messi ar urma să încaseze din salariu anual în jur de 20 de milioane de euro net. La această sumă, cel mai mare salariu din lumea fotbalului la ora actuală, startul argentinian mai adaugă câteva zeci de milioane de euro din contracte de marketing şi publicitate. 

Până acum, Messi încasa un salariu în jur de 16 milioane de euro şi mai primea în jur de 32 de milioane de euro anual din reclame. 

Messi fusese depăşit anul trecut, la valoarea salariului, de rivalul Ronaldo, căruia noua înţelegere cu Real Madrid îi aducea în jur de 17 milioane de euro. 

Presa catalană anunţă că şi Gerard Pique va semna un nou contract cu Barcelona, în perioada următoare. 

Citeşte şi 

Condiţiile lui Lionel Messi pentru semnarea celui de-al şaptelea contract cu FC Barcelona

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite