Moţi vine „pe targă” la naţională! Încă un stranier cu probleme medicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cresc grijile selecţionerului Anghel Iordănescu în vederea meciului cu Irlanda de Nord, programat vinerea viitoare pe Arena Naţională. Fundaşul echipei bulgare Ludogoreţ s-a accidentat în Liga Campionilor, îngroşând lista de accidentaţi cu care se confruntă tricolorii.

Dacă Moţi nu e, nimic nu e pentru bulgarii de la Ludogoreţ în Liga Campionilor. Fundaşul român a fost titular marţi seară la Basel, dar a ieşit accidentat în minutul 21, echipa sa primind ulterior nu mai puţin de patru goluri. În urma unui contact mai dur cu un adversar, Moţi a fost scos cu targa în afara spaţiului de joc. Deşi el ar fi vrut să forţeze şi să reintre în teren, echipa medicală a solicitat imediat schimbarea.

Rezultate şi imagini din Liga Campionilor

Situaţia fostului dinamovist devenise îngrijorătoare şi pentru staff-ul naţionalei României, Moţi fiind unul dintre stranierii convocaţi de Anghel Iordănescu în vederea meciului de săptămâna viitoare (14 noiembrie) cu Irlanda de Nord.

În condiţiile în care Tamaş, Marica şi Rusescu sunt indisponibili, iar Răzvan Raţ e incert, proaspătul selecţioner tremură în aceste zile cu gândul că ar mai putea pierde şi alţi jucători. Din fericire, primele analize amănunţite făcute de Moţi n-au scos în evidenţă vreo leziune musculară, astfel că există şanse considerabile ca fotbalistul lui Ludogoreţ să se refacă la timp pentru a fi prezent în deplinătatea forţelor la reunirea echipei naţionale.

Lista stranierilor pentru Irlanda de Nord
Portari: Costel Pantilimon, Ciprian Tătăruşanu
Fundaşi: Vlad Chiricheş, Florin Gardoş, Dragoş Grigore, Cosmin Moţi, Răzvan Raţ
Mijlocaşi: Eric Bicfalvi, Ovidiu Hoban, Alexandru Maxim, Mihai Pintilii, Gabi Torje
Atacanţi: George Puşcaş, Bogdan Stancu

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite