Monica Niculescu îi răspunde lui Wozniacki: Nu am mai auzit un numar 1 mondial să declare aşa ceva; Îşi dă prea multă importanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Niculescu i-a răspuns lui Caroline Wozniacki după ce aceasta din urmă s-a adresat arbitrului în timpul optimilor de finală ale turneului de la Doha pentru a se plânge de atitudinea lui Niculescu.

„Foarte urât din partea ei, eu n-am mai auzit ca un număr 1 mondial să declare aşa ceva. Mi s-a părut foarte urât din partea ei. Eu aşa joc. Chiar sunt foarte dezamăgită de ce a zis şi mi se pare că-şi dă prea multă importanţă. Nu am vrut să intru în capul ei. Eu aşa joc şi aşa mă comport, aşa fac în fiecare meci şi nu am auzit pe nimeni să spună ceva.

Mi se pare că lipsă de fair-play a fost ce a făcut ea, că s-a certat cu arbitrul şi m-a scos puţin din ritm, din păcate. Jucam foarte bine acolo, revenisem şi faptul că s-a certat cu arbitrul şi a tras de timp mi s-a părut lipsă de fair-play. M-a scos din ritm cu cearta aceea. Arbitrul a spus că nu vede ceva în neregulă, dar ea a tras foarte mult de timp”, a declarat Monica Niculescu la TV Digi Sport.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite