Miron Cozma, huiduit în Giuleşti. Ce i-au strigat fanii Rapidului fostului lider al minerilor din Valea Jiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Rapid Bucureşti a sărbătorit, duminică, 94 de ani de la înfiinţare pe stadionul "Giuleşti - Valentin Stănescu", prin meciuri de old-boys la care au mai participat echipele Universitatea Craiova, Progresul Bucureşti şi Petrolul Ploieşti. La eveniment au fost prezenţi 3.000 de fani.

În primul meci al zilei, Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 2-2, cu Progresul Bucureşti. Golurile oltenilor au fost marcate de Florescu, în timp ce pentru bucureşteni a înscris Savu de două ori. La meciul de old-boys dintre Rapid şi Petrolul a fost invitat Miron Cozma să dea lovitura de start a partidei, însă fostul lider sindical al minerilor din Valea Jiului a fost primit cu ostilitate de suporterii giuleşteni.

În momentul în care şi-a făcut apariţia pe gazon, Miron Cozma a fost huiduit şi înjurat de spectatorii de pe stadion, aceştia scandând „Ieşi afară, javră ordinară”. În anii '90, Miron Cozma era implicat în conducerea grupării Jiul Petroşani, pe terenul căreia echipele vizitatoare aveau viaţă grea. 

Celelalte rezultate au fost următoarele: 

Rapid - Petrolul 1-0

A marcat: Schumacher

Rapid - Progresul 3-2

Au marcat: Măldărăşanu, Târţău - 2 / V. Dinu, G. Coman

Petrolul - Progresul 4-2

Au marcat: Abăluţă, Pura, Nuţă, Grama / Dună, Guşă (autogol)

Rapid - Craiova 1-1

Au marcat: Caciureac / Săndoi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite