Miron Cozma dezvăluie problemele grave de sănătate ale lui Gigi Becali: „Are dureri teribile, a avut piciorul semiparalizat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali a solicitat eliberarea din închisoare, însă magistraţii i-au respins această cerere
Gigi Becali a solicitat eliberarea din închisoare, însă magistraţii i-au respins această cerere

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, bun prieten cu Gigi Becali, a declarat că patronul Stelei ar fi suferit de o semipareză în celulă Penitenciarului Poarta Albă, motiv pentru care are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală în străinătate.

Gigi Becali a solicitat în repetate rânduri eliberarea din arest pentru a se trata de afecţiunile la coloana vertebrală, însă magistraţii au respins cererile patronului stelist, considerând că acesta se poate trata şi în spatele gratiilor. Situaţia pare, însă, să se fi agravat pentru Becali, care are nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală.

Bun prieten cu deţinutul, Miron Cozma a dezvăluit că Becali trece prin momente foarte dificile, iar duminică dimineaţa a cerut să fie transportat la Spitalul Judeţean din Constanţa pentru că nu-şi mai simţea unul din picioare. 

"Două ore a avut piciorul semiparalizat! A făcut atac de panică şi l-au dus la Spitalul Judeţean. I-au făcut injecţii şi i-au administrat un medicament derivat din morfină pentru durere. A avut dureri teribile. Becali are probleme mari de tot de sănătate! A fost ţinut două ore în spital şi apoi l-au transportat înapoi la penitenciar. Nu puteau să îl oprească la spital", a spus Miron Cozma la România TV. 

Becali a cerut săptămâna trecută în faţa judecătorului eliberarea condiţionată din închisoare pentru a se trata de hernia de disc de care suferă. "Nu vreau să fiu măcelărit şi să paralizez în puşcărie, vreau operaţie în afara ţării! Am dureri insuportabile, îmi vine să mor. Cred că mi se doreşte moartea, dacă nu sunt lăsat să merg să mă operez", a spus Becali în faţa instanţei.

În replică, specialiştii de la Laboratorul de Medicină Legală Constanţa au precizat că "Intervenţia chirurgicală nu se poate efectua în reţeaua spitalelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, dar se poate efectua într-un spital civil sub pază."

Viena este oraşul în care vrea să se opereze Gigi Becali dacă va obţine permisiunea instanţei de judecată

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite