Mircea Sandu a reacţionat după articolul publicat de „Adevărul“: „Naşul“ a dezvăluit, în premieră, care sunt şansele Stelei de a juca în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele FRF a declarat că roş-albaştrii au luat o decizie excelentă, care le va spori şansele în faţa Comisiei de Disciplină a forului european.

„Adevărul“ a scris în ediţia de joi despre faptul că oficialii clubului din Ghencea îşi pun speranţele în relaţia de prietenie care îl leagă pe Mircea Sandu de preşedintele UEFA, Michel Platini. Datorită acestei relaţii, anul trecut, campioana României a scăpat doar cu un avertisment, după un scandal monstru, care ar fi putut avea consecinţe grave pentru bucureşteni.

Contactat de Mediafax, şeful FRF a comentat articolul publicat în „Adevărul“ şi a evaluat şansele steliştilor de a juca în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor.

Ce a spus?

„Din câte ştiu şi eu de la Steaua, au angajat un avocat, pe Gianpaolo Monteneri, care să le facă dosarul de apărare. Au luat o decizie bună în acest sens, pentru că Monteneri are exeprienţă în acest sens, în faţa instanţelor internaţionale. Sper să aibă câştig de cauză. În opinia mea, există o balanţă de 50-50 la sută. Cam aşa apreciez eu la ora actuală, fără să dau prea multă încredere. Nu am nicio influenţă acolo şi nu contează nici prietenia mea cu Platini. Nu are nicio legătură cu acest caz“, a declarat Sandu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite